MÓN VIÊT

Localització: C/ Sepulveda 94, 08015 – Barcelona
Horari: Dimarts a diumenge 12:30 a 15:45 y de 20:00 a 23:30. Dilluns tancat.
Tipus de cuina: Vietnamita.
Preu mig: 18 – 20€ per persona.

El restaurant

En una classe de català, Anh i el seu marit, socis del restaurant i responsables del projecte, van escoltar una frase que els va fer creuar mirades: Món Viêt. A Vietnam es tradueix com “menjar vietnamita” i en català com “món vietnamita”.
Ja amb un any i un mes de vida, aquest restaurant és el resultat del treball i experiència acumulats de Anh al restaurant de la seva família, Capítol Vietnam, amb els seus ja trenta anys d’història.

La proposta gastronòmica de Món Viêt busca representar els carrers del Vietnam amb una carta de tapes, fregits, rotllos i platerets per compartir. Els sabors del Vietnam resulten d’una barreja d’influències històriques entre imperis i conquestes, ingredients i receptes xineses es combinen amb tècniques i plats francesos, donant-li una delicadesa que la destaca entre altres cuines d’Àsia.

Plat Eixquisit

Bún Bò Xào
Preu: Sense rotllets fregits 7,80 euros / amb rotllets 10,80

Un dels costums de la cultura vietnamita, incloent la seva gastronomia, és buscar l’equilibri, com el ying i el yang. Per això sempre busquen que els plats tinguin elements frescos i calents. Al Plat Eixquisit es pot distingir perfectament aquesta recerca de l’equilibri.

S’oferiran uns fideus tebis amb vegetals frescos i vedella saltada amb citronela, amb cacauets, ceba tendra fregida, salsa vietnamita nuoc cham (llima i salsa de peix), pastanaga, papaia verda i brots de soja amb rotllets fregits.
*opció vegana i gluten free disponible

On som?