OUT OF CHINA

Localització: C/ Aribau, nº 112, 08036 – Barcelona
Horari: Dilluns i dimarts de 20:00 a 24:00 horas. De dimecres a dissabte de 13:00 a 16:00 y de 20:00 a 24:00. Diumenge de 13:00 a 16:00.
Tipus de cuina: Xinesa tradicional i moderna.
Preu mig: 25€ per persona.

El restaurant

Fa 16 anys aquesta família va notar la necessitat d’obrir un restaurant xinès de nivell, amb bon ambient i sabors refinats. Així va començar Out of China, amb una carta que oferia una cuina regional de Xangai i amb els anys va ser evolucionat i afegint preparacions de la zona d’Hong Kong o de Sichuan a l’oferta.

Els plats més populars entre els seus comensals són els dim sum, que ofereixen des de molt abans que es convertissin en plat tendència, i fan a mà al restaurant diàriament.

El favorit dels propietaris? Les costelles de porc estofades agredolces, típiques de Shangai i un dels únics plats que s’ha mantingut en la carta des de l’obertura del restaurant fins ara.

Plat Eixquisit

Pollastre Kongbao
Preu: 10,5€

Un dels favorits entre els comensals, el pollastre Kongbao ve de la regió de Sichuan.

Encara que té moltes variacions depenent de la zona, normalment porta pits o cuixes de pollastre fregits, que després són saltats amb pebrots, una combinació de salsa picant, oli de sèsam, soja i cacauets.

On som?