DA ZHONG

Localització: C/ Alí Bei, nº34, 08013 – Barcelona
Horari: De dilluns a dijous de 12:30 a les 16:30 i de 20:00 a 24:00. Dissabte, diumenge i festius de 12:30 a 24:00.
Tipus de cuina: Xinesa tradicional.
Preu mig: 15 – 18€ per persona.

El restaurant

El restaurant Da Zhong va obrir l’any 2015 per un grup d’amics, tots procedents de la regió de Zhejiang a la Xina. Senyor Chen és un dels socis del restaurant Da Zhong, té una gran experiència a l’hostaleria. Porta 30 anys en el sector de la gastronomia xinesa i treballa amb cuiners xinesos formats a la mateixa Xina.

La cuina tradicional xinesa que podem trobar a Da Zhong prové de dos regions, per una banda de Zhejiang, caracteritzat pel seu peix i marisc; i per l’altra la cuina de la regió de Sichuan, més famosa per ser més picant. El Senyor Chen ens recomana que la millor manera de menjar és demanar molt plats diferents i compartir entre tots els comensals.

Una particularitat del restaurant Da Zhong són les sales privades, que es poden reservar per a grups de fins a 15 persones. Aquestes sales estan numerades amb el número 8 en diferents combinacions, el 8 és el número de la bona sort a la Xina. El 90% dels seus clients són d’origen xinés que resideixen a Barcelona, però també arriben molts turistes xinesos que estan visitant la ciutat.

Plat Eixquisit

Llobarro amb verdura fermentada
Preu: 18,50€

El llobarro amb verdura fermentada és un dels plats estrella del restaurant. Aquest guisat porta llobarro tallat en làmines i bullit en el seu propi brou amb bitxos i suan cai, o xucrut xinès.

La ració és gran i es pot menjar fàcilment entre quatre comensals, acompanyada amb un bol d’arròs blanc per a cada persona.

On som?