DIM SUM CANTONESAS

Localització: Passeig de Sant Joan, nº44, 08010 – Barcelona
Horari: Cada dia de 10:00 a 24:00 hores.
Tipus de cuina: Xinesa tradicional.
Preu mig: 15€ per persona.

El restaurant

El restaurant Dim Sum Cantoneses va obrir les seves portes l’any 2015 com el primer restaurant de Barcelona i Espanya especialitzat en la cuina de les regions de Canton i Hong-Kong; i es dedica a servir únicament els tradicionals Dim Sum al llarg de tot el dia.

L’amo i cuiner, el senyor Qiu ens explica que al principi els Dim Sum pertanyien a la cultura del te dels matins, però van obtenir tant èxit que es va estendre l’oferta i també l’horari en què es menjaven.

La preparació dels Dim Sum és molt laboriosa i precisa. Es serveixen en racions petites en vaporera o en plats.
És una manera de menjar en família; on es demana gran varietat de plats per provar una mica de tot.

Plat Eixquisit

Ànec rostit cantonès
Preu: ½ ànec 12€, sencer 20€

L’ànec rostit cantonès és un plat tradicional de la regió del Cantón. Es prepara l’ànec al forn amb una barreja d’espècies. El secret del seu gust incomfundible està en que durant el temps en que l’ànec es cou al forn es va banyant amb el propi greix que va deixant anar.

On som?