KAI XUAN MEN

Localització: C/ Roger de Flor, nº74, 08013 – Barcelona
Horari: Cada dia de 09:00 a 24:00 hores.
Tipus de cuina: Xinesa tradicional.
Preu mig: 7 – 10€ per persona.

El restaurant

El nom del restaurant Kaixuan Men significa Restaurant de l’Arc de Triomf, un nom molt apropiat ja que està a pocs metres de l’esmentat monument.

La propietària, la senyora Xia, juntament amb la seva família, serveix menjar tradicional casolà, específicament de la comarca de Quingtian, situada a la província de Zhejiang, la seva terra natal. També ofereix gastronomia de Sichuan caracteritzada pel toc picant.

El restaurant va néixer quan la Senyora Xia juntament amb el seu marit van trobar un local que segons paraules textuals “estava en un bon barri, a prop de casa i amb molts compatriotes i locals per donar de menjar”. Va obrir les portes el juny de 2013 amb el seu marit al comandament dels fogons.
L’estil de cuina que se serveix al Kaixuan Men en general no és picant, però sí amb alguna excepció que agrada molt entre el públic local. Com és habitual en els restaurants xinesos, els clients demanen diversos plats i els comparteixen.

Plat Eixquisit

Vedella a l’estil Sichuan
Preu: 6,95€

La vedella a l’estil Sichuan és possiblement un dels plats que més triomfa a la cuina xinesa. És un plat picant amb carn de vedella trossejada i arrebossada amb farina de patata, ceba i bitxo. Tot saltejat al wok a foc viu.

On som?