“Un és el que menja, i sempre busca tornar als sabors de la infància” diu Anna Choo.
Anna i el seu marit buscaven opcions de cuina xinesa a la ciutat i, encara que hi ha diversos restaurants dels que han gaudit, van pensar que potser podien oferir la seva pròpia visió. Per això, des del novembre del 2016, ella a la sala i el seu marit, Dai, a la cuina, van començar amb aquest projecte.
El nom Gangnam en xinès es tradueix com “al sud del riu blau”, el riu més llarg de la Xina. Justament al sud hi ha la regió de Chejiang, d’on ve l’Anna, i Xangai, la ciutat de Dai, i majoritàriament d’aquí vénen les receptes i plats que ofereixen als seus comensals.
Entre els seus plats insígnia destaquen les seves Dim Sum, com el de porc, bambú i brou, o el farciment d’arròs glutinós amb fulla de bambú i cansalada, fets artesanalment. L’ànec estil Xangai, cuinat a foc lent amb salsa reduïda d’espècies i la vedella aromàtica en mini wok també són populars.