GYOZA BAR

Localització: C/ Roger de Flor, nº 57, 08013 – Barcelona
Horari: Cada dia de 12:00 a 24:00 hores
Tipus de cuina: Xinesa tradicional i moderna.
Preu mig: 15€ per persona

El restaurant

El Gyoza Bar és un restaurant familiar que es dedica a l’elaboració de les famoses gyozas o jiaozi. El concepte del local va néixer l’any 2017, després que Joan Zhou veiés necessari ampliar l’oferta gastronòmica xinesa al barri del Fort Pienc, i a Barcelona en general, afegint aquesta experiència relacionada amb les gyozas.

Aquest petit restaurant va ser obert per la família Zhou i compta amb un disseny d’interior senzill però alhora modern, amb cuina oberta perquè es pugui veure la manera com els cuiners elaboren les gyozas al moment. Cada peça de gyoza consisteix en un farcit de carn, vegetals o marisc, embolicat en un a peça de massa fina i que es segella pressionant les vores junts acuradament. Per acabar la peça es fregeix a la planxa o al vapor en una vaporera de bambú.

Les gyozas són d’origen Xinès amb diferents tipus de farciment tradicionals, tot i que en Gyoza Bar han elaborat sabors propis com ara pollastre al curri.

Plat Eixquisit

10 unitats de gyozas de les 7 tipologies diferents
Preu: de 5€ a 6.80€ (10 unitats) per persona

S’escull entre els 7 tipus de gyozas que estan representats el menú. La diferència està en el farciment d’aquestes, i després es tria el tipus de cocció que es prefereix, a la planxa o al vapor. A cada plat es serveixen 10 unitats.

On som?