HAWKER 45

Localització: C/ Casp, nº45, 08010 – Barcelona
Horari: Dill, dim, dimec, dijo, diss 13:00 a 16:00 y de 20:00 a 23:30. Divendres 13:00 a 16:00 i de 20:00 a 23:30. Diumenge 12:00 a 16:00.
Tipus de cuina: Fusió asiàtica i llatinoamericana.
Preu mig: 20€ per persona.

El restaurant

A Singapur, els Hawker Centres són centres de menjar de carrer en què es pot aconseguir curris, noodles o laksa, i d’aquí parteix el concepte d’aquest restaurant.

Laila Bazham, el seu xef, ha aconseguit formar un estil propi que recopila sabors dels seus viatges i experiències en cuines a Manila, Singapur, Sant Sebastià i Barcelona. Va arribar a la nostra ciutat per realitzar un màster i després de realitzar amb molt èxit quatre sopars pop up, va decidir traslladar l’Street food de la seva terra a un restaurant, servint d’una manera més refinada però sense pretensions ni egos.

Al Hawker 45 hi ha influències de moltes parts del món. Les fruites i sabors llatinoamericans no falten i combinen molt bé amb les receptes asiàtiques. Plats xinesos, de Corea, Japó, Singapur, Vietnam, Tailàndia i Malàisia es barregen en una carta amb molt gust i originalitat que es pot gaudir en un ambient informal i relaxat.

Plat Eixquisit

Broquetes de okonomiyaki typhoon shelter style, amb ramen fred
Preu: 11€

Un dels plats amb més influència xinesa que es podrà degustar a la carta de Hawker45, compost per broquetes de okonomiyaki, una mena de truita que inclou pop i col a la seva preparació. És una adaptació d’una recepta molt comuna a la Xina i que es creu que es va originar en refugis anti tifó de Hong Kong, d’aquí el “typhoon shelter femení”.

Per Eixquisit el serviran amb salsa de pruna, emulsió de llima, fil de carn i beni shoga, al costat d’una porció de ramen fred.

On som?