MELO-JIA

Localització: C/ Córsega, nº250, 08008 – Barcelona
Horari: Dilluns de 20:15 a 23:00 hores de dimarts a dissabte de 13:00 a 16:00 i de 20:15 a 23:00. Diumenge de 13:00 a 16:00.
Tipus de cuina: Xinesa tradicional.
Preu mig: 20€ per persona.

El restaurant

Melo-Jia és un restaurant tradicional xinès que va obrir les portes fa 4 anys a Barcelona després que el senyor i la senyora Melo es traslladessin des de València per estar més a prop de la seva filla Àngela.

De jove el senyor Melo va ser gimnasta professional en la ciutat Wenzhou. Durant els seus anys practicant va entendre la importància que és tenir una alimentació sana, i quan per una lesió va haver de canviar de carrera, es va iniciar en el món de la cuina.

A Melo-Jia trobem plats cassolans, lleugers i cuinats al vapor que mantenen els sabors naturals. L’Àngela ens comenta que no utilitzen cap potenciador de sabor en els seus plats. El local de Melo-Jia és modern i acollidor, és com estar a casa d’un bon amic.

Plat Eixquisit

Assortit Dim Sum (4 unitats)
Preu: 7,90€

El plat de Melo-Jia consta d’un assortiment de quatre Dim Sums, de marisc i carn, tots fets al vapor acompanyats amb una salsa agredoça i de soja. A la Xina, tradicionalment, es prenien amb el tè del matí o del berenar.

On som?